Hristos – cea mai mare personalitate!

George W. Bush, fostul preşedinte al Statelor Unite, a fost întrebat o dată; care este cea mai mare personalitate a istoriei, a răspuns: „Hristos, deoarece El mi-a schimbat inima!”. Această afirmaţie a făcut-o într-un interviu acordat revistei Christianity Today.

Un factor important în această decizie a fost relaţia pe care George W. Bush a avut-o cu cunoscutul evanghelist Billy Graham. O dată evanghelistul l-a întrebat pe preşedinte „Eşti în regulă cu Dumnezeu?”, la care Bush a răspuns: „Nu!”. Odată cu această recunoaştere a început adevărata schimbare.

Actualmente, George W. Bush este un creştin conservator făcând parte dintr-una din denominaţiile protestante: Tarrytown United Methodist Church.

Bush se bucură de o bună reputaţie printre bisericile metodiste şi este un exemplu de echilibru şi seriozitate atât în ceea ce priveşte credinţa, cât şi în ceea ce priveşte domeniul social – conchide Tony Carnes intr-un amplu interviu publicat în Christianity Today.

Această postare a mea vine să complecteze ce spuneam de dimineată că cel care a schimbat această lume este ISUS HRISTOS!

Nu trebuie sa ascultăm şi să ne luăm după neaveniţi ca Pavel Coruţ.

2 comentarii la “Hristos – cea mai mare personalitate!

  1. Dupa 9/11, am scris o poveste pentru copii, despre un soarec care a incercat sa intre in stupul de albine si cum albinele l-au intepat pina l-au omorit…O poveste frumoasa cre sa explice copiilor actrul de terorism.
    Am trimis pob=vestea la Doamna Bush si i-am spus ca ne rugam pentru ei.

    Am primit inapoi o scrisoare de multumire. O am in rama…Mi-a placut totdeauna de ei. Poate n-a fost cel mai inteligent presedinte, si poate a facut si greseli; dar isi pusese nadejdea in Dumnezeu si lucra cu toata sirguinta sa faca ce este bine.

    Uita-te la nepricopsitul de Obama care stie sa bata bine din gura, si care se straduieste din rasputeri sa schimbe tara asta in raiul socialist…

    • Aveţi dreptate sora Rodica. Eu am ştiut de mult povestea cu Bush, dar parcă aşa de bine mi-a adus Domnul aminte de ea tocmai la momentul potrivit când am putut să o scriuca o replică la aberaţiile pe care le-a scos din gura acest Coruţ. Multe binecuvântări! Să auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s