Cât de bine lucrezi?

„Dar fiecare să ia seama cum zideşte deasupra” 1Corinteni 3.10

O dată preşedintele comitetului unei biserici din Minneapolis a venit mai repede la biserică şi înainte de a intra în clădire a văzut un bătrânel care stătea la colţul bisericăă. Părea că mângâie cărămizile. A fost atât de fascinat de acţiunea acestui om, că s-a apropiat de el şi i-a spus: „Iertaţi-mă, domnule, dar se pare că aveţi un interes deosebit faţă de colţul acesta al clădirii. Ca membru al acestei biserici, sunt curios să ştiu ce este atât de interesant cu cărămizile acestea?” Bătrânelul i-a răspuns: „Da, am un interes special. Vedeţi, atunci când această clădire a fost ridicată cu mulţi ani în urmă, eu am fost unul dintre muncitori.” Bătând uşor cu palma cărămizile, a continuat: „Aceste cărămizi – eu le-am pus aici”. Cu un zâmbet de satisfacţie, a adăugat: „Şi cred că am făcut o treabă destul de bună”. Utilizase un material foarte bun şi-l zidise bine. Construcţia era solidă şi „colţul lui” era perfect vertical. Munca sa fusese probată.

Cum stai cu colţul unde te-a pus Dumnezeu să lucrezi? Fie că este lucrarea ta din biserică sau munca de fiecare zi, tu construieşti pe temelia lui Hristos. Un lucru bine făcut poate fi o mărturie clară a lucrării lui Dumnezeu în viaţa ta.

Când vei sta în faţa Domnului pentru a da socoteal, va fi oare lucrarea ta aprobată? Va spune El: „Bine, rob bun şi credincios?”

Lucrarea bine făctă pentru Hristos va primi aprecierea de la Hristos!

2 comentarii la “Cât de bine lucrezi?

  1. Pingback: Un reprezentant al Editurii Niculescu îl acuză pe Mircea Dinescu că ar fi călătorit înainte de ‘89 în Occident, ca securist, şi că ar fi fost agent infiltrat de KGB. La mine pe blog, online şi în direct. « Cuib de mitralieră

    • Nu spun că nu ai dreptate în ce îl priveşte pe Mircea Dinescu, chiar nu sunt un fan al lui, dar aş vrea dacă ne-am putea apropia şi să avem îmreună gânduri care să ne apropie de Dumnezeu. Sincer am aprobat comentariul pentru că vreau să fiu deschis pentru toţi cei care vor să intre cu mine în dialog.
      Să auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s