…dar mai pe urmă…

… dar mai pe urmă … (Evrei 12:11)

Este o legendă care spune de un baron german care, la castelul său de pe Rin, a întins sârme în aer de la un turn la altul pentru ca vântul să le trateze ca pe o harpă de vânt şi prin aceasta să creeze muzică atunci când suflă peste ele. Şi totuşi când briza uşoară s-a învârtit în jurul castelului, nu s-a produs nici un fel de muzică.

Într-o noapte, însă, s-a pornit o furtună puternică, şi muntele pe care era castelul a fost bătut de furia vânturilor violente. Baronul s-a uitat afară pe uşă la teroarea vântului, şi harpa de vânt umplea văzduhul cu melodiile care sunau chiar mai tare decât zgomotul furtunii. A fost nevoie de o furtună puternică pentru a produce muzica!

Nu cunoştem şi noi oameni ale căror vieţi n-au produs niciodată nici o muzică plăcută în zilele lor de linişte şi prosperitate, dar care, atunci când vânturile puternice au bătut asupra vieţii lor, ne-au uimit cu puterea şi frumuseţea muzicii lor?

Poţi să te bizui întotdeauna pe Dumnezeu că va face acel „mai pe urmă“ al dificultăţilor de o mie de ori mai bogat şi mai bun decât prezentul, dacă suntem biruitori. „Este adevărat că orice pedeapsă, deocamdată pare o pricină de întristare … dar mai pe urmă aduce … roada dătătoare de pace a neprihănirii“ (Evrei 12:11). Ce recoltă! Ce binecuvântare!

 

 

2 comentarii la “…dar mai pe urmă…

  1. Frumos artico, si cat de adevarat! Asa este dragii mei, de cele mai multe ori nu intelegem atunci cand ni se intampla si lucruri pe care noi nu le dorim in viata noastra, dar va propun sa stam smeriti sub Mana Tare a Domnului pana ce vor trece nenocoricile si sa cerem sa ni se deschida ,,ochii,, pt.a putea pricepe .Si va spun din experienta ca vom vedea ca toate lucrurile lucreaza spre binele celor cel iubesc pe Dumnezeu.Fiti binecuvantati!

    • Exista promisiunea lui Dumnezeu expresa ca toate lucrurile lucreaza spre binele celor cel iubesc, dar aceasta promisiune nu face altceva decat sa ne provoace la o mai mare slujire a Lui.
      Fie binecuvantarea Lui si peste voi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s