Doamne vin acasă!

„Când era încă departe, tatăl său … a alergat de a căzut pe grumazul Iui” Luca 15:20

James MacDonald scrie: „Poate crezi că ai făcut ceva ce depăşeşte mila lui Dumnezeu … sau cineva te-a rănit şi nu înţelegi cum a lăsat Dumnezeu să se întâmple aşa ceva … poate preferi să trăieşti după propriile tale reguli. Nu ştiu de ce fugi, dar ştiu un lucru: ai obosit. Eşti atât de obişnuit cu tiparul acesta încât nu-ţi poţi imagina viaţa altfel. Domnul Isus a povestit de un fiu care a plecat din casa tatălui său. După răzvrătirea şi căderea acestui alergător, el s-a trezit într-o bună zi la o cocină de porci întrebându-se: „Cum am ajuns aici? Trebuie să mă întorc, dar ce va spune tata”? Te-ai gândit vreodată: „Dacă mă întorc, cum mă va primi Dumnezeu”? Unii cred că nu-I pasă câtuşi de puţin … dar nu aşa îşi descrie Domnul Isus Tatăl… acei paşi care sună pe asfalt sunt picioarele lui Dumnezeu care aleargă spre tine. S-a uitat în depărtare să te zărească, iar acum că te vede, El aleargă. „Când era încă departe, tatăl său … a alergat de a căzut pe grumazul lui”. Dumnezeu a pus lucrul acesta în Biblie pentru ca fiecare alergător să ştie la ce să se aştepte când se întorce.

Fugi tu de Dumnezeu? Opreşte-te, întoarce-te şi vino acasă. El aşteaptă să te întâmpine. El spune: „pocăieşte-te” (Apocalipsa 3:3). Vino, nu există păcat pe care să nu-l ierte şi nici depen­denţă pe care sângele lui Isus să n-o învingă. Promisiunea Lui este aceasta: „Să se lase cel rău de calea lui, şi omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el” (Isaia 55:7).


 

2 comentarii la “Doamne vin acasă!

  1. Vine o zi cand fiecare om trebuie sa se intoarca ACASA. Viata in trup este doar o calatorie catre ACASA. Nicaieri nu este mai bine decat ACASA. Acest lucru il stiu cel mai bine cei care calatoresc mult departe de casa lor. Noi oamenii tanjim (de multe ori fara sa constientizam acest lucru) dupa ACASA, dupa acel loc unde ne asteapta TATAL. Acum este momentul, cand toti trebuie sa parasim grabnic ratacirile si sa ne intoarcem ACASA la TATAL nostru. Acum, caci maine poate fi tarziu si poarta s-ar putea s-o gasim incuiata.
    Ma rog Domnului sa ne dea fiecaruia gandul cel bun, ca sa vedem clar drumul catre ACASA. Amin.

    • Amin! Fie ca Domnul Isus să ne ajute să ne aţintim privirile spre El şi să-L primim pe El în vieţile noastre pentru a putea ajunge ACOLO la LOCUL pe care El îl pregăteşte şi să fim pentru tot deauna ACASĂ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s