Mergi cu El până la capăt!

„Să mă fac asemenea cu moartea Lui” Filipeni 3:10

În timp ce Ioan era prizonier pe insula Patmos, departe de cei dragi şi înconjurat de ţipetele captivilor abuzaţi, el a avut o viziune de la Isus. El scrie: „Când L-am văzut, am căzut la picioarele Lui ca mort” (Apocalipsa 1:17). O descoperire incredibilă în mijlocul închisorii, a haosului şi a durerii; aşa se întâmplă! Împrejurările dificile prin care treci chiar acum îţi pot limpezi de fapt per­cepţiile, te pot face să-L cauţi pe Dumnezeu ca niciodată până acum şi poţi găsi răspunsuri pen­tru viaţa ta. Necazul lui Ioan dovedeşte că experienţele negative nu-L ascund pe Domnul; ele îl descoperă. În loc să te distrugă, atacul lui satan poate de fapt să te dezvolte. Da, te stresează, dar te şi face mai tare din punct de vedere spiritual. În Evrei capitolul 11 vedem două lucruri: faptele credinţei lor şi adâncimile credinţei lor. Unde şi-a dovedit Dumnezeu credinţa faţă de Daniel? În groapa cu lei. Unde li s-a arătat Dumnezeu celor trei tineri iudei? Într-un cuptor de foc încins de şapte ori mai mult. Există un loc în Dumnezeu în care încercările consumă totul în afară de dorinţa ta de a-L cunoaşte. Deşi uneori poţi pierde din vedere acest lucru, nu lăsa să-l pierzi de tot. A fost scopul care l-a mistuit pe Pavel: „să-L cunosc pe El şi puterea învierii Lui şi părtăşia suferinţelor Lui, şi să mă fac asemenea cu moartea Lui”. Acolo nu sunt rezerve, retragere, regrete; doar o dorinţă să-L cunoşti pe Dumnezeu în mod intim şi un angajament să „mergi cu El tot drumul”.

Fie ca aceasta să devină dorinţa inimii tale astăzi!

6 comentarii la “Mergi cu El până la capăt!

 1. Frumos articolul! Eu as mai adăuga: In biblie nu găsim cuvantul,,locţiitor,, însă ea ne spune în multe locuri că ISUS, Domnul şi Mântuitorul a luat locul nostru în judecata lui Dumnezeu.Mântuitorul s-a lăsat pedepsit pentru cei nedrepţi;,,Hristos a murit pt.păcatele noastre….(Corinteni 15,3)Deja în vechiul testament,prin diversele jertfe,Dumnezeu ne invata cu privire la suplinire.Cand un israelit păcătuia,venea la preot cu un miel de jertfă curat şi îşipunea mâna sa nevinovată pe capul animalului care murea după aceea pt.omLa fel si oamenii au suplinit pe oameni,exemplu David a avut curajul sa-si pună viata in joc entru un popr in lupta cu Goliat. Prin aceste exemple simple este usor de inteles ce insemana că ISUS,a fost Loctiitorul nostru pe cruce.,,Pedeapsa,care ne dă pacea , a căzut peste El,, .

  • Da, Domnul Isus a murit în locul nostru, pentru păcatele noastre, pedeapsa care trebuia să cadă peste noi a căzut peste EL, toate acestea nu trebuie să facă altceva decât să ne motiveze să-L slujim până la capăt!

 2. Ce dulce este mesajul
  Pentru tin ce treci
  Că Isus este acelasi
  Ieri si azi şi-n veci.
  El e gata să primească
  Şi pe cel mai ră
  Proslăvit ăn veci să fie
  Sfânt Numele Său.

  Cel ce L-a iertat pe Petru
  Când s-a lepădat
  Şi lui Toma ca să crească
  I s-a arătat,
  M-a primit chiar şi pe mine
  Un biet păcătos
  Bun, sfânt şi milos.

  După cum atunci pe cale
  Spre Emaus s-a dus,
  Poate şi azi să ne-nsoţească
  Până-ajungem sus.
  Chiar şi-n moarte te ajută
  Liniştit să treci
  Şi să vezi că EL e-acelaşi
  Ieri şi azi şi-n veci.

  Amin.

 3. „Cu Dumnezeu” sau „Dumnezeu cu noi” este o mare diferenta.
  La cruce Dumnezeu ne-a aratat ca nu-I este rusine cu noi. Prin invierea lui Iisus, Dumnezeu ne-a invitat sa fim cu El. Pe drumul vietii este placut sa mergi pana la capat. PE CE DRUM TE AFLI?
  PE DRUMUL VIETII ESTI CU DUMNEZEU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s