El a privit dincolo de defectele mele!

Cred că din următoarea interpretare avem multe de învăţat. O trăire deosebită, o interpretare măreaţă! Oare pe când şi la noi românii o aşa trăire a muzicii…?

2 comentarii la “El a privit dincolo de defectele mele!

  1. DE CE UITAM OARE CA SUNTEM UN POPOR CRESTIN ? NU DE AZI , DE IERI. SF. ANDREI NE-A CRESTINAT IN URMA CU 2000 DE ANI. E ADEVARAT CA AZI PROMOVAM ”ALTE VALORI’,DAR ROMANII ADEVARATI LE APRECIAZA PE CELE AUTENTICE. AVETI IMPRESIA CA UN CANTEC RELIGIOS ROMANESC, O DOINA SAU CHIR O ROMANTA VECHE SUNT MAI PREJOS DECAT CE NE-ATI ARATAT DV. ? NU CRED. CU STIMA IULIAN FLOREA

    • Cutot respectul domnu Florea, poate aveti dreptate in ce priveste o romanta veche, dar e ma refeream poate mai mult decat la interpretare la mesajul cuvintelor. Cu privire la crestinarea Romaniei in urma cu 2000 de ani sunt multe de discutat. O singura intrebare am pentru dvs. Mantuitorul Isus spune: „cine crede si se boteaza va fi mantuit” considerand ca sunteti botezat, dar ati CREZUT atunci cand ati fost botezat sau au crezut altii pentru dvs? Nu trebuie sa-mi raspundeti mie, raspundeti-va dvs. Cu respect sa auzim numia de bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s