Boicotul este un act creştinesc!

„Nici în ruptul capului nu voi încuraja pe cineva să voteze pro sau anti demitere, dar a nu participa la acest proces alterat este nu numai democratic, este creștinesc. Boicotul nu este în acest caz o exprimare în favoarea sau împotriva cuiva ci un act de salvare a democrației. Cezarului trebuie să-i dai ce-i al lui. Or, în acest caz, cred că îi aparține de drept (sper că și de fapt) asurzitoarea noastră tăcere”. Rev. Cristian Ionescu 

Reclame

2 comentarii la “Boicotul este un act creştinesc!

 1. A nu merge la vot inseamna un da pt. basescu. Ar crede ca face ffff. bine ce face.Ceea ce nu-i adevarat. Sa faca fiecare cum crede , ca-i crestinesc si sa-i spui cuiva daca ii apreciezi sau nu faptele.Nu? PACE, (prea rar ne mai spunem)

 2. Cand Domnul alege un om sa rezolve o problema politica sau sociala intr/o tara este una, cand oamenii se alatura unei idei sau initiative de a se implica intr/o problema sociala, polititca din tara este alta.
  Exista oare un mandat expres din partea Domnului Isus sa ne alaturam unei parti din populatia tarii care vor sa dea jos presedintele? NU.
  Domnul Dumnezeu a apreciat pozitiv faptul ca David nu s/a implicat personal in a/l indeparta pe Saul ci David a lasat ca Domnul , la timpul hotarat deEl, sa/l inlature pe Saul.
  Deaceea am spus si sustin ca nu este treaba noastra sa dam jos presedinti, sa ne implicam in revolutii, etc
  Daca suntem obligati de legile tarii in care traim sa votam, votam.Tot ceeace ne cer legile tarii in care traiam trebuie sa respectam, pana la limita in care acestea intra in conflict cu Legea Imaparatiei, caz in care trebuie sa ne supunem celei de a doua si sa le ignoram pe primele.
  Asa ca aici nu este vorba nici de curaj nici de lasitate ci de ascultare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s